Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των συναλλαγών, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.woodfit.gr χρησιμοποίει τα καλύτερα συστήματα για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Τράπεζα Πειραιώς. Η συναλλαγή σας, πραγματοποιείται απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς (με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης/redirect) και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας δεν γνωστοποιούνται στην εταιρία ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Ο web server που φιλοξενεί την υπηρεσία eCommerce – Redirect λειτουργεί με 128 bit encryption SSL (Secure Socket Layer).Με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται μεταξύ client (web browser του χρήστη) και server (winbank PayCenter) είναι κρυπτογραφημένες και δε μπορούν να υποκλαπούν.Προκειμένου ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώσει την αγορά του, οδηγείται στο secure site του winbank PayCenter, όπου και πληκτρολογεί το στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας.

Η τράπεζα Πειραιώς χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το κλειδί αυτό έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με τη Verisign, την πιο αναγνωρισμένη εταιρεία έκδοσης κρυπτογραφικών κλειδιών για τραπεζικές υπηρεσίες, που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών.